ROOFTOP SUITE

De Rooftop Suite bestaat uit een dakappartement met vooraan (zeekant) en achteraan grote terrassen. Het verblijf heeft een gezellige leefruimte met open keuken, zithoek, slaapgedeelte en badkamer.

Leefruimte met open keuken

De volledig uitgeruste keuken heeft alles wat u nodig hebt om lekker te koken voor familie of vrienden. in die ruimte staat ook er een gezellige zithoek en eettafel.  

Slaapkamer

In de slaapkamer staat er een tweepersoonsbed en in de wand zijn er twee bednissen met telkens een √©√©npersoonsbed. Elk bed heeft zijn eigen verlichting en nachtkastje. Om de verschillende bedden van elkaar af te schermen zijn er speciale wanden voorzien die de nodige privacy geven. 

De Terrassen

Zowel aan de voorkant als de achterkan van het appartement zijn er ruime terrassen met telkens een zithoek, eettafel en zonneluifel! Er is ook een BBQ voorzien voor de zomerse avonden.  

Strandcabine

Vanaf de Paasvakantie tot en met 15 september hoort er bij de Rooftopsuite ook een eigen strandcabine die we volledig inrichten met alles wat je nodig hebt voor een dagje strand. Ook de perfecte plek voor een apero met vrienden! 

Badkamer

De badkamer beschikt over een inloopdouche en lavabo.