ALGEMENE HUURVOORWAARDEN

ANNULEREN 

Bij de boekingsbevestiging vragen we een voorschot van 25% te betalen als bevestiging van uw reservatie. Kosteloos annuleren (terugbetaling voorschot) is niet meer mogelijk vanaf het ontvangen van het voorschot. Exact een maand voor uw verblijf vragen we u om het resterende saldo over te schrijven en daarna kan u niet meer annuleren en is er geen terugbetaling meer mogelijk.

AANSPRAKELIJKHEID

Wij vragen u vriendelijk respect te hebben voor de woning en het terras. Het gehuurde vakantiehuis dient door de huurder, zijn medehuurders, of zijn bezoekers met vereiste zorg en zorgvuldigheid te worden bewoond, met inachtneming van de rust voor de omgeving. De huurder is aansprakelijk voor de door hem/haar, door medehuurders en door eventuele bezoekers veroorzaakte schade, ook wanneer deze na zijn vertrek geconstateerd worden. Wanneer schade na vertrek van de hoofdhuurder wordt geconstateerd, zal deze zich moeten neerleggen bij de uitspraak van de eigenaar.

Om misverstanden te voorkomen, gelieve bij aankomst zo snel mogelijk de vastgestelde schade te melden aand e eigenaar of de verantwoordelijke. Gelieve ook de door jezelf veroorzaakte schade bij vertrek te melden aan de lokale verantwoordelijke of de eigenaar.

Het is verboden om het appartement te gebruiken om fuiven en/ of drankpartijen te organiseren, dit om de kwaliteit van de woning te waarborgen. Daarnaast is het totaal verboden te roken in de gehele vakantiewoning.

Gelieve geen meubels te verplaatsen. Ook al denkt men nog zo voorzichtig te zijn, deze zaken leiden dikwijls tot beschadiging van muren en meubelen, gelieve deze op hun plaats te laten.

MAXIMUM AANTAL PERSONEN

In het vakantiehuis mogen maximaal 4 personen verblijven.

HUISDIEREN

Huisdieren worden niet toegelaten tot de woonst.

EINDE VAN HET VERBLIJF

Het gehuurde vakantiehuis dient altijd netjes en opgeruimd te worden achtergelaten na afloop van uw verblijf. Dit houdt in: de woning opruimen: alles terug op zijn plaats, prullemandjes en vuilnispakken leegmaken, aanrecht opruimen en de propere vaat in de kast zetten. Kortom de vakantiewoning netjes (bezemschoon) achterlaten, ook daar waar de schoonmaak is inbegrepen.

Gelieve bij vertrek de ramen en deuren te sluiten en de verwarming lager te zetten. Dit om te voorkomen dat er nog energieverbuik is waar niemand nog wat aan heeft.

HUISVUIL SORTEREN

Gelieve het afval te sorteren in de juiste afvalpkken (rest, PMD, glas en papier). De verhuurder zorgt zelf voor het verwijderen van het gesorteerde afval.

AANKOMST EN VERTREK

Gelieve de aankomst- en vertrekuren te respecteren. Wij, net als jullie wellicht, vinden het prettig om in een nette vakantiewoning aan te komen en te verblijven. Daarom moet er voldoende tijd zijn voor een goede poetsbeurt tussen het vertek van de vorige gasten en de aankomst van de nieuwe gasten.

Indien uw aankomstuur afwijft van het afgesproken uur vragen wij om ons tijdig telefonisch te contacteren. Vertrek- en aankomsturen worden steeds vermeld op de boekingsbevestiging.

GENIET VAN UW VERBLIJF

Mocht er iets zijn waar we u bij kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten.